Pazza per Amore te huize Ampijoloe, Oegstgeest

Zaterdag 26 januari 2019, aanvang 16:00 uur, kunt u een waanzinsconcert met geuren en smaken meemaken!

Om haar te verlossen van haar liefdeskwellingen, doorloopt  Patiënt Jansen onder leiding van Dr. Kloppenburg en Dr. Prast een gedegen muziektherapie. Voorbij komen de prachtigste aria’s en liederen van o.a. Mozart, Paisiello, Poulenc en Britten. In de hoop haar èn het publiek de begeerde katharsis frementa te bezorgen krijgen allen daarbij ook nog enige suf makende en opwekkende consumpties toegediend door verpleegster Iris.

Een aanrader voor iedere (muziek) liefhebber, want, wees nu eerlijk, ook u bent toch gek van liefde, bent het geweest of staat op het punt het te worden?!
Zie voor alle informatie en kaartverkoop: Pazza per Amore te Huize Ampijoloe