Publiciteit

Serena is op 23 november 2019 met artikel en foto verschenen in de landelijke Italiaanse krant Avvenire. Zij werd geïnterviewd door journaliste Cristina Giongo, die haar 11 oktober 2019 had horen zingen in het concert “Cantano i Tulipan” dat serena voor de Italiaanse ambassade had bedacht, vormgegeven, gedirigeerd en gezongen.


Op vrijdag 21 april 2017 was Serena, samen met Regina Albanez op theorbe, live te horen in het programma Opium op radio 4:

Het eerste lied zit vrij in het begin van de uitzending, de andere twee en een klein interview ongeveer na 50 minuten.


“Tourdion ontdeed klassieke muziek van stoffig imago”

Zo begonTon Milani’s recensie in ‘Korenbrief’ FDZ (Federatie van Delftse Zangkoren), maart 2017, van de uitvoering, onder leiding van Serena, van Banchieri’s ‘Il Festino’.

Lees het in “Recensie Jubileumconcert Banchieri”.

Applaus na afloop voor Serena.
Tenor, bibliothecaris, voorzitter en acteur Henk Junier.

Artikel in De Posthoorn
februari 2017


Lancering cd ‘Udite, amanti!’

Met een feestelijk concert in de Paleiskerk in Den Haag lanceert Serena haar nieuwe cd. Het concert wordt uitgevoerd in samenwerking met Regina Albanez op de theorbe, Pauline Schenck op klavecimbel, Inja Botden op barokcello en gast (counter-)tenor Georgi Sztojanov.

De eerste cd wordt in ontvangst genomen door niemand minder dan de ambassadeur van Italië. Na afloop van het concert kan men een door de musici gesigneerde cd aanschaffen, onder het genot van een drankje en hapje.

Datum: zondag 5 februari 2017
Aanvang: 16 uur
Toegang: 17,50 euro
Locatie: Paleiskerk
Paleisstraat 8, 2514 AB Den Haag


Interview bij TV West

Dinsdag 31 januari was Serena te gast in het programma ‘Debby en haar mannen’ van Radio en TV West, om haar nieuwe cd te promoten. Luister zelf!


De Posthoorn
juli 2016