Serenatella opent Sint Joris Concertreeks

Zaterdag 6 oktober, aanvang 14:30 uur, opent duo Serenatella op sprankelende wijze de nieuwe Sint Joris Concertreeks. Deze serie van vier concerten wordt georganiseerd door  Stichting De Zingende Ridder
Naast reeds beproefd en geliefd repertoire zullen  Serena en Nelleke ook een serie nieuwe liederen ten gehore brengen, o.a. van Donizetti en Tosti en een eigen arrangement van het aanstekelijke “Ma l’amore, no” uit de jaren ’40 van de vorige eeuw. Ook zal Nelleke haar virtuositeit voor u uiten in de variaties op een thema van Rossini, door gitaar componist Giuliani.
In dit programma worden maar liefst drie verschillende gitaren bespeeld!
Aanvang 14:30 uur
Sint Joris kapel (Historisch Sint Joris)
Sint Jorisweg 2A, Delft
Kaarten in de voorverkoop kosten slechts 15 euro
Voorverkoop concert 6 oktober
Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro.
Patiënten van GGZ Delfland kunnen voor 4 euro naar binnen.