Groots Italiaans Concert

Donderdag 21 juni, 2018
Samen met het Istituto Italiano di Cultura organiseert Serena dit unieke Italiaanse concert; een vogelvlucht beginnend bij Vivaldi, via Rossini en Verdi naar een reeks volksliederen en eindigend bij liedjes als ‘Volare’ van Modugno en de filmmuziek van Benigni’s La Vita è bella.
Italiaanse koor La Siepe Sonora wordt hiervoor bijgestaan door extra projectzangers en gegeven samen met AMTG, het Amsterdams mandoline en gitaar orkest van Amsterdam, o.l.v Nelleke ter Berg. Naast dirigeren zal Serena de aria “Una voce poco fa'” van Rossini zingen, drie liederen met haar duo Serenatella ten beste geven en het geheel wordt afgesloten met het beroemde lied “Caruso”van Lucio Dalla, uitgevoerd met koor, orkest en Serena als soliste.
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: gratis (aangeboden door het Istituto Italiano di Cultura)
Waalse kerk, Noordeinde 25, 2514 GB Den Haag